Onze werkwijze

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van schilderwerk voor woningen, flats en bedrijfspanden. Pappot Schilders heeft meer dan 37 jaar schilderservaring in en rondom Amsterdam, dit blijkt uit onze vaste klantenkring en hoge klanttevredenheid.

Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit particulieren, Vereniging van Eigenaren (VvE) en zakelijke opdrachtgevers. Voor zowel decoratief als gevelonderhoud.

Modern en ouderwets gecombineerd!

We zijn een modern bedrijf, maar ouderwets klantgericht. Bij ons geen kastje naar de muur scenario’s. Problemen worden altijd voorkomen. Maar we blijven mensen. Gaat er wat fout, dan wordt dit binnen no-time opgelost. Dit scheelt u als klant een hoop ergernissen.

Kwaliteit en jarenlange ervaring

Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit komt tot uiting door het plezier waarmee ons hechte team voor u aan de slag gaat. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen en de nieuwste verftechnieken. Dit ziet u direct én op lange termijn terug in de hoge afwerking van Pappot Schilders.

Goed advies en deskundig oordeel

Wij kunnen u een goed advies en een deskundige oordeel bieden voor al uw schilderwerken. We begeleiden u in dit gehele traject van A tot Z. Wij nemen uw schilderwerk op een professionele manier uit handen. U hoeft zich zelf geen zorgen meer te maken en vrijwel alles wordt voor u geregeld. Daar komt uiteraard een goede planning en een strakke uitvoering bij kijken.

Wilt u uw schilderwerk met een gerust hart uit handen geven?

Neem dan vrijblijvend contact op met Pappot Schilders en ervaar onze manier van werken. U zult er geen spijt van krijgen!