Acties

Winterschilder

De jaargetijden hebben grote invloed op het werk in onze branche. Wanneer de donkere dagen van zich doen spreken, trekken wij naar binnen. Het juiste moment voor u om het ook binnen eens goed te laten aanpakken. Breken met het verleden door de stijl om te gooien of alles weer fris in een nieuwe strakke afwerking, wij doen het graag voor u met liefde voor het vak.

Wij bieden aantrekkelijke kortingen voor binnenwerk in de winter!

VVE

Door het splitsen van vele panden in Amsterdam, zijn VvE ontstaan die wij onze professionaliteit kunnen aanbieden. Onderhoud is een belangrijk instrument om de kosten van de VvE te beheersen. Door goed en regelmatig onderhoud gaan onderdelen langer mee en is het risico op (gevolg) schade kleiner. Regelmatig schilderwerk zorgt voor minder kosten op langer termijn.

Het lage BTW-Tarief van 9% geldt op de meeste panden van Vereniging van Eigenaren!

Buren

Vaker dan eens worden wij aangesproken door de buren wanneer wij onderhoud uitvoeren voor de klant. Vaak loont het om de handen in één te slaan. Wanneer u van plan bent om de gevel aan te laten pakken, laat het dan uw buren ook weten! Schaalvergroting leidt bijna altijd tot lagere prijzen.