Gevelonderhoud

Wilt u goed onderhoud en een eerlijk advies voor uw woonhuis, grachtenpand of bedrijfspand? Het is een kostbaar bezit en het schilderwerk is het visitekaartje van uw pand.

Goed onderhoud en eerlijk advies is het halve werk!

Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar straalt ook vertrouwen uit en geeft woongenot. Goed schilderwerk aan uw huis of kantoorpand is altijd een goede investering voor de lange termijn.

Wij adviseren u graag over de algehele staat van het onderhoud van uw pand. Aan de hand daarvan brengen wij u een eerlijk en kosteloos advies uit. Wij zijn op de hoogte van alle benodigde vergunningen voor schilderwerk in en rondom Amsterdam.

Geïnteresseerd geraakt? Bekijk dan onze werkwijze!

Vindt u kwaliteit, vakmanschap en service belangrijk?

Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit komt tot uiting door de wijze waarop wij omgaan met de jarenlange ervaring van onze vakmensen, maar ook door onze manier van werken.

Onze bedrijfsvoering is erop gericht om het werk in één keer goed uit te voeren. Dat scheelt veel ergernissen, onnodige kosten en werkt bovendien motiverend voor opdrachtgever en onze vakmensen.

Certificering en de nieuwste verftechnieken

Onze schilders beschikken allemaal over het VCA-certificaat en zijn een AF-erkend schildersbedrijf. Dit certificaat garandeert dat zij weten op welke wijze het schilderwerk veilig uitgevoerd wordt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat onze schilders op locatie geen onaanvaardbare risico’s nemen.

Wij werken met de meest moderne verftechnieken en houden daarbij rekening met de actuele regels op gebied van Arbo en milieu. Onze klantgerichte en professionele benadering resulteert in een hoge klanttevredenheid.

Lage BTW-tarief van 9%

Pappot Schilders is op de hoogte van de nieuwste regeling ten aanzien van de 9% BTW-regeling. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

Heldere afspraken en transparantie

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Naar aanleiding van een persoonlijke afspraak krijgt u een eerlijk en helder advies. Dit deskundig oordeel ontvangt u van ons in een scherp voorstel. Hierin staan duidelijke afspraken en hebben we alle belangrijke zaken transparant uiteen gezet.