Buitenschilderseizoen is in volle gang

Er was zelfs geen tijd om de site verder bij te schaven. We zijn op meerdere plaatsen actief zoals op de spuistraat en de vondelstraat in het centrum, de bredeweg in Oost en op de Van Hilligaertstraat. 

Het werk verloopt goed en volgens planning. Uiteraard werkte het weer ook lekker mee de afgelopen week!

steiger amsterdam bredeweg

Lente is in zicht!

Het laatste binnenwerk in Amsterdam en omstreken wordt aangepakt. Enkele trappenhuizen worden gestoffeerd en geschilderd en elders wordt nieuwbouw strak afgewerkt. De klimatologische lente is al begonnen, dus wij zijn al enthousiast de steigers aan het schoonmaken om te blinken in het lentelicht!

Uiteraard kunt u nu uw offertes bij ons opvragen voor het binnenschilderwerk voor komende winter voor een extra scherp tarief, maar uiteraard voeren wij ook het gehele jaar binnenwerk uit. Onze tarieven zijn altijd scherp en garanderen een goede prijs-kwaliteit afwerking.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

paneeldeur wordt geschilderd

Amsterdam & Bussum

Wij zijn nu vooral bezig met binnenwerk. Op het moment staan wij op meerdere projecten in Amsterdam (Amsterdam Medisch Centrum West, de Eikenweg in Amsterdam en op de spoorlaan in Bussum). Vanaf maart zullen wij weer buiten aanwezig zijn!

Het is nu extra voordelig om uw huis decoratief aan te pakken. Muren opfrissen, of van stijl veranderen, houtwerk weer in topconditie krijgen of radicaal breken met vroeger en de kleurstelling veranderen? Wij doen het schilderwerk graag en met liefde voor het vak voor u. Laat u dit werk uitvoeren vóór 15 maart, dan berekenen wij extra kortingen!

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Prinsengracht

Ook de VvE’s op de grachten weten ons te vinden. Onze liefde voor de ambacht kan hier mooi botgevierd worden. Kennis is vereist om deze panden in optima forma te houden. 

Groot Amsterdam

Eengezinswoningen, appartementen of grachtenpanden, het is bij ons in goede handen. Door de tijd heen zal onze projecten pagina zich gaan vullen en wordt de diversiteit van onze klandizie zichtbaar. 

Wij zijn graag werkzaam in Amsterdam en maken geen onderscheid in de grootte van de opdracht of soort woningen. Wij pakken alles graag aan en zien in elke opdracht de uitdaging om het maximale resultaat te bereiken: een tevreden klant en een goed onderhouden huis en interieur!